Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RUKOLA Z MIODEM I POMIDORAMI

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 60 dag.
parmezan 10 dag.
rukola 2 pęczki
ocet winny 5 łyżek
miód 1 łyżka
oliwa 5 łyżek
Kolendra cała Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: RUKOLA Z MIODEM I POMIDORAMI

Rukolę umyć, porwać na kawałki. Parmezan pokroić na cienko, na płatki. Pomidory pokroić w ósemki. Ziarna kolendry rozbić na drobno i dodać do octu i miodu, doprawić pieprzem i solą, dodać oliwy. Rukolę, parmezan oraz pomidory polać sosem i wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 27.08.2012 09:50
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak