Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Przełożyć do odpowiednio dużego naczynia, sparzyć ją wrzątkiem na następnie dokładnie odsączyć od wody. Ogórka obrać, potargować. Szczypior pokroić na drobno, cebulę posiekać w kostkę. Do musztardy dodać ocet, oliwę, bulion, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Sosem polać warzywa, wymieszać dokładnie. Odstawić na pół godziny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię ostre potrawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś nowego
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny, aż zrobiłam się głodna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !