Sposób przygotowania

Fasolę ugotować w osolonej wodzie. Wystudzoną pokroić wzdłuż w paski. Marchewkę oskrobać, pokroić w cienkie, długie paski. Kapustę przekroić na pół i pokroić w paski. Sezam podprażyć na patelni. Do oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Do warzyw dodać sosu, posypać prażonym sezamem, wymieszać. Odstawić na pół godziny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !