Sposób przygotowania

Pietruszkę umyć i posiekać, pomidory pokroić na ćwiartki, cebulę obrać i pokroić na drobno, bób ugotować w osolonej wodzie i obrać. Do musztardy dodać octu winnego, wymieszać i przyprawić solą oraz pieprzem. Po przyprawionego sosu dodać oliwy i wszystko jeszcze raz pomieszać. Wszystkie warzywa przełożyć do jednego naczynia, dodać sosu i wymieszać. Odstawić na pół godz. w chłodne miejsce. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pomysłowo !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !