Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z metką i papryką

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

metka wieprzowa 40 dag
natka pietruszki 1 pęczek
wołowina 4 plastry
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z metką i papryką

Paprykę umyj, miąższ, pokrój w kostkę. Natkę opłucz, osusz, odłóż kilka listków, resztę posiekaj. Metkę zagnieć z posiekaną natkę i papryką, dopraw pieprzem. Mięso umyj, osusz. Pastą z metki posmaruj kotlety, dodaj listek natki i zwiń w rulonik. Podsmaż na oleju, podlej wodą ( 800 ml ), duś ok. godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak