Sposób przygotowania

Gruszki umyć, wytrzeć, obrać, pozostawiając ogonek. Posypać startym serem, palcami docisnąć do miąższu. Każdą gruszkę owinąć plasterkiem boczku lub bekonu. Gruszki ułożyć na blasze natłuszczonej olejem. Piekarnik rozgrzać do temp. 190 stopni C. Wstawić blachę z gruszkami i piec aż boczek przywrze do gruszek i zrumieni się. Gruszki zdjąć z blachy i ułożyć na liściach sałaty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ale fajny smakowity posiłek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    oryginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetnie;]
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !