Sposób przygotowania

Morele umyć, osuszyć, przekroić na pół, wyjąć pestki. Ser rozkruszyć, rozetrzeć ze śmietanką i pieprzem na gładką masę, podzielić na 10 porcji. Masą serową wypełnić każdą połówkę moreli, przykryć drugą, owinąć wędliną, spiąć wykałaczką. Zapiekać w nagrzanym piekarniku, aż bekon się zrumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajne danko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmm ekstra;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !