Sposób przygotowania

Wrzący wywar zagęścić mąką rozprowadzoną z zimnym płynem (wodą), zagotować, odstawić, dodać przecier pomidorowy oraz śmietanę i zagotować. Doprawić do smaku przyprawami, wsypać zieleninę. Doskonały dodatek do potraw mącznych i kasz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie sosiki to ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    też taki robię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    jaki fajny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczny
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super do gołąbków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !