Sposób przygotowania

1. Ze składników na ciasto zarabiamy szybko ciasto ,zawijamy w folię i chowamy do lodówki na 2 godziny. Schłodzone ciasto wałkujemy ,wylepiamy formę do tarty dociskamy palcami i nakłuwamy widelcem.
2. Pieczemy 10 minut w 200* c wyjmujemy z piekarnika.
3. Warzywa drobno kroimy smażymy na maśle.
4. Ser mielimy i ucieramy z jakami .
5. Dodajemy do niego podsmażone warzywa ,ser żółty i mieszamy .
6. Przyprawiamy do smaku .
7. Nadzienie wykładamy na podpieczone ciasto .
8. Wkładamy w nie pomidorki koktajlowe wciskając by dotknęły dna .Posypujemy świeżymi ziołami .
9. Przykrywamy formę folią aluminiową i pieczemy 20 minut w temp .180* C .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to coś dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna musi być taka tarta
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !