Sposób przygotowania

Ugotować wywar z warzyw tylko z dodatkiem tłuszczu , potem musimy go przecedzić , doprawić mąką rozmieszaną z 1\\4 litra mleka i zagotować . Ogórki wszystkie obieramy a potem ścieramy na tartce , żółtko ucieramy z masłem i rozprowadzamy z 1\\8 litra gorącej zupy wymieszać i połączyć z zupą , potem dodajemy te starte ogórki i ten kwas , troszkę solimy do smaku i gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !