Sposób przygotowania

1. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.
2. Szpinak kroimy i smażymy na rozgrzanym maśle .
3. Studzimy .
4. Dodajemy do białego sera i mieszamy.
5. Doprawiamy do smaku pieprzem ,solą i słodką papryką
6. Na koniec dodajemy starty parmezan i pokrojoną natkę pietruszki .
7. Łączymy z makaronem delikatnie mieszając.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    sprobujemy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ja robię w innej wersji, ale to też może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam ale warto sprawdzić jak smakuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wspaniałe jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezłe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !