Sposób przygotowania

Mięso myjemy, wycinamy tłuszcz i wkładamy do miski. Zalewamy je maślanką i wkładamy an 3-5 godzin do lodówki. Do miski wsypujemy kokos. Mięso wyciągamy z maślanki i przyprawiamy, następnie panierujemy w kokosie mocno dociskając - nie myjemy z maślanki, czekamy tylko by skapalo, to co i tak skapnie. i wkładamy do piekarnika na 170 stopni aż mięso będzie upieczone.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    zgadzam sie, rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !