Przepis i sposób przygotowania na: Marynata piwna do ryb.
Wystudzić marynatę i włożyć do niej ryby - mogą być słodkowodne,morskie lub filety.
piwo | 1 ltr |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
imbir | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
Goździki całe Prymat | 3-4 szt |
ziele angielskie | 3 ziarna |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | szczypta |
cukier brązowy | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: