Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka warstwowa z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 4 szt
cebula 1-2 szt
ser żółty 20 dag
majonez 1 szt
szczypiorek 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa z tuńczyka

1. jajka ugotowane na twardo,
2. tuńczyka (odsączyć),
3. cebula w kostkę,
4. ser żółty zetrzeć,
5. układamy warstwy: pokrojone w kosteczkę białka, tuńczyk, cebula, żółty ser, smarujemy warstwę majonezu i na nią kruszymy żółtka.
6. ładnie wygląda ozdobione szczypiorkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak