Sposób przygotowania

mleko delikatnie podgotować wrzucić drożdze, odstawić niech pracują drożdze.W między czasie przesiewamy mąkę dodajemy jaja, sól, oregano, bazylię, troszkę oliwy, dolewamy mleko z drożdzami i wyrabiamy ciasto na jednolitą masę, odstawiamy ciasto,

następnie;
cebulkę w piórka podsmazyć dodać prawdziwki oraz posiekany czosnek,dołożyć kukurydzę oraz paprykę pokrojoną w julienne.

Na ciasto wlewamy przecier pomidorowy rozsmarowujemy go nast układamy składniki wg uznania również czorizo i ser na sam koniec , przyprawiamy wg uznania.

pieczemy w temp 180 stopni około 20 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacyjna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !