Sposób przygotowania

Na 2 kromki chleba układamy: salami, polewamy odrobiną ketchupu oraz majonezu, cebulkę, ser- przykrywamy pustą kromką.
Wkładamy do opiekacza.
Zapiekamy ok 3 min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Włoskie tosty mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    muszą być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mogą być
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne te tosty; bardzo lubię salami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !