Sposób przygotowania

Sandacza pokroić w grube kawałki, oprószyć solą morska z pieprzem, 1 łyżką słodkiej papryki, skropić sokiem z cytryny, oliwą, obsmażyć. W rondelku podsmażyć plastry ziemniaków, dodać cebulę, cząstki papryki, podlać wodą, dusić 20 minut. W połowie dodać musztardę, czosnek oraz przyprawy. Pod koniec dodać sandacza, dusić jeszcze 5 minut na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo ciekawy;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !