Sposób przygotowania

Mięso pokroić na cienkie, trzy centymetrowe paseczki/słupki.przyprawić przyprawą do gyrosa i położyć na rozgrzany olej,smażyć i podlewać wodą do momentu aż mięso zmięknie.Dusić na wolnym ogniu,całość dokładnie przyprawić,wymieszać.Gotowe mięso powinno mieć złoty kolor.Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !