Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z rodzynkami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 40 dkg
rodzynki 80 g
wino białe wytrawne 1 kieliszek
majonez 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z rodzynkami

Kapustę oczyścić ,cienko pokroić i poszatkować ,posypać solą,,połączyć z winem majonezem i opłukanymi , wcześniej namoczonymi rodzynkami i doprawić do smaku cukrem i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 24.01.2011 14:58
pyszna ,taka inna
iga2 24.01.2011 14:58
pyszna ,taka inna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak