Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po prowansalsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
olej
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po prowansalsku

Filety śledziowe pokroić w paski, posypać drobno pokrojoną cebulą, zalać olejem. Na wierzch posypać ziołami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 13.08.2011 01:02
niezły
magical66 30.05.2011 13:21
pyszności
Marta92 17.02.2011 08:53
są pyszne
Magda60 15.02.2011 09:14
uwielbiam sledziki
Tomasz17 13.02.2011 16:27
ciekawe połączenie, muszę spróbowć

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak