Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej z porzeczkami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 40 dkg
porzeczki 15 dkg
majonez 3 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
marchewka 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej z porzeczkami

Kapustę oczyścić ,opłukać i cienko poszatkować,posypać solą i pozostawić na 20 min,marchewkę umyc,obrać,zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,połączyć z kapustą,majonezem i i przetartymi przez sito porzeczkami ,doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 23.01.2011 21:10
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak