Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cappucino

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkop 4 paczki
margaryna 1 sztuk
cukier puder 1 szklankla
mleko w proszku 2 szklanka
serek homogrnizowany 3 sztuka
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 sztuk
żółtko jajek 5 sztuka
jajko 1 sztuka
cappuccino 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: cappucino

żółtka jajka cukier ubić na pianę i odstawić W drugim naczyniu utrzeć masło i dodać mleko w proszku i serki. żelatynę rozpuścić w połowie szklankę l wody dostudzonej dodać do masy i zmiksować nasączyć biszkopty w cappuccino i ułożyć na blachę wlać masę i na to biszkopty masę i powtarzamy biszkopty polać polewą i rodzynkami wkładamy do lodówki i smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita23 30.07.2011 10:57
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak