Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać. Grzyby oczyścić, drobno kroić. Obsmażyć cebulę na oleju roślinnym do złocistego koloru. Dodać grzyby, osolić, dodać pieprz, smażyć do miękkości (blisko 20 minut).Mięso kroić na plastry, ubić tłuczkiem, lekko osolić, dodać pieprz.
Wyłożyć grzybowe nadzienie na każdy plaster. Zapiąć wykałaczką. Obsmażyć na oleju
Majonez pomieszać z keczupem. Zrazy wyłożyć do naczynia żaroodpornego, polać sosem i wstawić do piekarnika na 40 minut w 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też robię podobne zrazy, coś pysznego.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    NA obiadek w niedziele
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !