Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować i wraz z pozostałymi składnikami przemielić. Doprawić do smaku i przekładać nim upieczone wcześniej naleśniki.
Naleśniki później panierować w jajku i bułce tartej i opiekać na złoto.
Podawać z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    To jest to:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha !!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super, ale ja w swojej wersji wykorzystam bryndzę :).
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    Lubie ruskie pierogi. Ale zdecydowanie bardziej wolę z kapustą =]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !