Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Pozostałe składniki zmiksować razem i dorzucić do ciasta kiełbaskę. Tłuszcz rozgrzać na patelni i piec racuszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pewnie są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł, racuszki często smażę ale o ogonowej i kiełbasie nie pomyślałam, muszę wypróbować bo bardzo zachęcające :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !