Sposób przygotowania

Cukier puder rozetrzeć z margaryną miękką (ale nierozpuszczoną).Dodać twaróg rozgnieciony widelcem i wymieszać. Dodać make, proszek do pieczenia i zagnieść ciasto. Rozwałkować na grubość ½ centymetra i wycinać kwadraty około 7x 7 cm. Na każdy kwadrat sypać łyżeczkę cukru i w kopertkę złożyć. Mocno przycisnąć ciasto. Układać na blasze na papierze do pieczenia i piec w temp.180 stopni 20-25 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    robiłam kiedyś podobne. super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis bardzo fajny. Robiłam takie koperty i przyznam szczerze, że następnym razem zwiększę proporcje, bo bardzo smakowały.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !