Sposób przygotowania

1. Fasole moczymy dzień wcześniej .Najlepiej namoczyć ją o 22 ,a na drugi dzień jest gotowa.
2. Gotujemy do miękkości.Kapustę szatkujemy i również gotujemy.
3. Cebule kroimy w kostkę i szklimy na maśle .
4. Dodajemy mąkę i razem chwile smażymy.Kapustę odcedzamy od wody ,w której ja gotowaliśmy i łączymy z fasolą i zasmażona cebulą .Doprawiamy octem maggi ,pieprzem ziołowym i cukrem.
5. Gotujemy .
6. Zazwyczaj jak robię w soboty to na drugi dzień w niedziele jest najsmaczniejsza.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Chyba tylko raz w życiu jadłam kapustę z fasolą:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Samczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moja babcia taką robiła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    nazwa super (przezpis tez)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobre danie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !