Sposób przygotowania

Galaretkę agrestową rozpuścić w 400 ml wody ,gdy stężeje pokroić w kostkę.2 galaretki pomarańczowe rozpuścić w 400 ml wody i odstawić do przestudzenia.Jogurty Gratka(6 kubeczków po 115 ml) wyłożyć do miski i połączyć z wystudzonymi galaretkami pomarańczowymi.Dodać do tego pokrojoną galaretkę agrestową.Wszystko wlać do tortownicy wysmarowanej masłem.Gdy stężeje na wierzch wylać galaretkę wiśniową,którą należy rozpuścić w 400 ml wody.Ciasto schłodzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lekki deser to lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Zjadłoby się,wypróbuję.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super deser:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobrze to wygląda, unie robiłam jeszcze z jogurtem a ostatnio mam dużego smaka na te rzeczy a można wykorzystać inny jogurt?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    swietne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !