Sposób przygotowania

# Ciasto francuskie rozmrażamy na dolnej półce lodówki ,następnie na stolnicy posypanej mąką je kładziemy foremka w kształcie gwiazdek wykrawamy takie kształty .
# Układamy trzy gwiazdki jedna na drugą ,smarując dolną roztrzepanym jajkiem,a na samej górze kawałek sera Gorgonzola. taki 1,5 cm na 1,5 cm.Smarujemy całą powierzchnie gwiazdek jajkiem.
# Układamy na blasze wyłożonej papierem pergaminowym i pieczemy w nagrzanym piekarniku do 220*C zarumienienia ciasta

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobic polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie brzmi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam gorgonzolę. ja bym chyba dodam jakiejś kiełbaski dla towarzystwa dla serka :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smakowite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !