Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, dokładnie wymieszać.Wlać do formy i upiec(ok 30 min w 180 st).Z soku i budyniów ugotować gęsty budyń i wylać na biszkopt, zostawić do ostygnięcia.2 galaretki rozpuścić w 1 szklance gorącej wody.Śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać tężejącą galaretkę i dokładnie wymieszać.Wylać na zimny budyń.Pozostałe galaretki rozpuścić wg przepisu na op.Tężejące wylać na ciasto.Całe ciasto wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    musi fajnie smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !