Sposób przygotowania

1. Seler gotujemy ,obieramy i kroimy w kostkę .Fasolę i szparagi kroimy na długość 3 cm.
2. W 2 szklankach wody rozpuszczamy 2 łyżki soku z cytryny i gotujemy .
3. Dodajemy do wody kalafior podzielony na różyczki ,fasolkę i szparagi .Gotujemy 6 minut odcedzamy na durszlaku i przelewamy zimną woda .
4. Ogórka i pomidory i paprykę kroimy w kostkę .
5. Jogurt roztrzepujemy z sola i pieprzem .dodajemy warzywa .Przyprawiamy jeszcze sokiem z cytryny i kolendra .
6. Schładzamy w lodówce 30 minut .Lekkie orzeźwienie na gorące dni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Faktycznie,że warzywny - takiego nie jadłem nigdy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Na pewno zdrowy i smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam wszystkie chłodniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !