Sposób przygotowania

Na skórze z boczku gotujemy ziemniaki pokrojone w kostkę i startą na grubej tarce jarzynę. Dodajemy kostkę rosołową. Kiedy wszystko będzie miękkie ze smalcu i mąki przygotowujemy zasmażkę. Dodajemy ją do zupy, doprawiamy. Posypujemy posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale apetyczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    musi być pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !