Składniki:
budyń śmietankowy | 2 op. |
mleko | 1 litr |
mąka | 15 dag |
margaryna | 10 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
maliny świeże | 250 g |
śmietana kremówka | 0/5 litra |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 op. |
mleko | 1 litr |
mąka | 15 dag |
margaryna | 10 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
maliny świeże | 250 g |
śmietana kremówka | 0/5 litra |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: