Sposób przygotowania

Z margaryny, maki, cukru pudru i śmietany zagnieść ciasto, wyłożyć dno blaszki, upiec na rumiano w temp. 200 stopni. Maliny mrożone rozmrozić i zmiksować, połowę ułożyć na upieczonym spodzie. Budyń ugotować, wylać na maliny. Śmietanę ubić z 2 łyżkami cukru pudru, dodać rozpuszczoną, wystudzoną żelatyną. Trochę zostawić do dekoracji. Wyłożyć na wystudzonym budyniu, przez srodek zrobić lekkie wgłębienie. Pozostałe maliny wymieszać z 1 łyzka rozpuszczonej żelatyny, wyłożyć na wgłebienie w bitej śmietanie. Udekorować pozostałą smietaną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pysznie wyglada
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !