Sposób przygotowania

Selery wyszorować szczotką pod bieżącą wodą, obrać opłukać, zetrzeć na tarce o drobnych otworach. Jabłka umyć, przekrajać na pół, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Wymieszać z selerem, skropić sokiem z cytryny, doprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasyk, a i tak zawsze smakuje! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    smaczne i zdrowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ją lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    zdrowe i ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !