Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej po węgiersku

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 50 dkg
papryka zielona 2 szt
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
olej 2 łyżki
jajko 1 szt [ugotowane na twardo]
musztarda do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej po węgiersku

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liśći ,opłukać ,paprykę opłukać ,pokroić w paseczki połączyć z kapustą,koncentratem pomidorowym i olejem,doprawić solą,pieprzem i musztardą ,posypać posiekanym jajkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 23.01.2011 10:45
smaczna
amorzenek 23.01.2011 07:58
fajna
iwa643 23.01.2011 07:55
lubie taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak