Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kołatanka podhalańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 2 szklanki
brukiew 3 szt.
miód płynny 4 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: kołatanka podhalańska

Kaszę ugotuj w lekko osolonym wrzątku ok. 40 minut. Brukwie obierz i ugotuj do miękkości w wodzie z solą. Przestudź, a następnie pokrój w cienkie słupki. Delikatnie wymieszaj je z kaszą. Polej miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 19.07.2011 13:44
fajna propozycja
Zoso 05.03.2011 22:43
ciekawy przepis
Agnieszka172 24.01.2011 14:40
bardzo jestem ciekawa jak to smakuje, chyba się skuszę:

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak