Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki czosnkowe z chleba

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ząbek czosnku
masło
chleb 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki czosnkowe z chleba

Czosnek obrać, przekroić na pół. Kromki chleba opiec w opiekaczu, tosterze, gofrownicy lub piekarniku. Gorące kromki natrzeć czosnkiem, następnie posmarować masłem i polać przyprawą w płynie (ilość według upodobań). Jeśli dysponujemy masłem czosnkowym, nie musimy wtedy nacierać kromek czosnkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 23.07.2012 22:34
smaczne
Angelika10 14.07.2012 00:35
Super
wojr63 08.06.2012 20:29
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak