Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

hot dogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówka
Plasterek szynki
ser żólłty 2 plasterki
pomidor
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: hot dogi

Parówkę wyjętą z osłonki naciąć, włożyć do nacięcia starty ser żółty. Owinąć parówkę plasterkiem szynki. Bułkę naciąć, włożyć parówkę, zapiec w gorącym piekarniku (około 180-200 stopni do zarumienienia się bułki i roztopienia sera). Zapieczonego hot doga polać keczupem i majonezem, można podawać z surówka i pomidorem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 19.07.2012 08:21
super
Wacław 13.07.2012 12:26
bardzo dobre !
Justa32 17.09.2011 13:54
często robię bo uwielbiamy!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak