Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane papryki serem

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4
szczypiorek
czosnek
Zioła prowansalskie suszone Prymat
rokpol

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane papryki serem

Z papryk wycinamy wierzchy i usuwamy gniazda nasienne. Wierzchy kroimy w małą kostkę. Ser uciermay na jednolitą gładką masę. Dodajemy zmiażdżony czosnek, zioła oraz posiekany szczypiorek. Farsz doprawiamy do smaku solą, pieprzem. Papryki napełniamy farszem i schłodzamy w lodowce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misiek123 11.04.2011 11:17
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak