Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, wypłukać i wstawić do gotowania. Do gotujących się ziemniaków wrzucić kostki rosołowe. Po zawrzeniu, ziemniaki gotować tylko 1 - 2 minuty i odcedzić. Chłodne ziemniaki obsypywać przyprawą do ziemniaków i układać na blaszce podlanej olejem. Piec w piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pieczone ziemniaczki są pyszne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !