Sposób przygotowania

Przyprawy ze sobą wymieszać w małej miseczce. Skrzydełka dokładnie opłukać, osuszyć i obsypać przyprawami z każdej strony. Ułożyć je na blaszce, podlać olejem, dorzucić ziele angielskie i liście laurowe i włożyć do piekarnika. Piec aż mięso będzie miękkie i złociste.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    kocham ostre skrzydełka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Świetny smak!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !