Sposób przygotowania

Czosnek pokroić drobniutko lub zgnieść przez zgniatarkę, wrzucić do miseczki. Dodać przecier, przyprawy a także parę kropel oliwy.Soli i pieprzu wg uznania.Włożyć na pół godziny do lodówki. Można nim smarować zarówno nie upieczone ciasto jak i gotową już pizzę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    napewno skorzystam bo bardzo często robię pizze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KathyLaPoz

    Sos wyszedł super! Zrobiłam pół porcji. Nie miałam czosnku, więc dodałam kremowego masła czosnkowego. I jeszcze łyżkę ketchupu, bo mój przecier pomidorowy jest kwaśny i daleko mu do smaku pomidora.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !