Sposób przygotowania

Fileta rozmrozić i pokroić w kawałki. Przyprawić do smaku i skropić sokiem z cytryny. Odstawić na ok 15 min. Masło rozpuścić dodać mąkę, śmietanę oraz koperek i dokładnie wymieszać. Rybę włożyć do naczynia żaroodpornego a następnie zalać sosem. Zapiekać ok 20 min. w temp. 180\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam taką rybkę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna ryba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo lubię tak przygotowaną rybę;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    uwilebiam takie proste dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !