Sposób przygotowania

Fileta rozmrozić, przekroić na pół a następnie przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Panierować w bułce tartej a następnie usmażyć na złoty kolor. Masło rozpuścić dodać mąkę i delikatnie wymieszać, by się nie przypaliła. W 1 szklance wody rozpuścić kostkę bulionową i dodać, cały czas mieszać. Doprawić do smaku i dodać śmietanę a następnie koperek. Całość dokładnie wymieszać. Polać rybkę. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo lubię połączenie koperku z rybą
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Musi byc puszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    az sie chce zjesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł na danie z ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno super smakował
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    ryba i koperek to moje ulubione połączenie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !