Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 3 garście
karp 2 sztuki
sól do smaku
cebula 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
grzanki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

Do wody dodać łby karpia oraz włoszczyznę, czosnek pokrojony w plasterki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Przyprawić i zagotować ok 30-40 min. Po tym czasie wyjąć łby i obrać. Mięso wrzucić do zupy i gotować jeszcze ok 10 min. Grzanki nałożyć na talerz a następnie zalać zupą. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 21.09.2013 14:01
muszę spróbować
czekoladka_m 13.07.2013 21:28
A wiesz, że ja jeszcze nigdy nie jadłam zupy rybnej:):)
RenataZ-et 20.03.2013 23:13
bardzo smaczna jest taka zupa
IKrakowianka 08.06.2012 21:58
smaczna
berys18 20.09.2011 11:29
ale pyszności, z chęcia bym spróbowała
MAR3STA 05.04.2011 23:38
dawno chciałam sobie taką zupkę zrobić;)
Sarenka 10.02.2011 17:47
Zupki rybne trzeba lubic, ja nie pogardze :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak