Sposób przygotowania

1. Marchewkę, pietruszkę i obrać, umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach
2. Warzywa zalać w rondlu 1 i 1/2 l zimnej wody, posolić, gotować 15 minut.
3. Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach wprost do rondelka. Dodać masło i dusić 5 minut.
4. Przełożyć do wywaru i zagotować.
5. Śmietanę rozrobić z kilkoma łyżkami wywaru, wlać do zupy, zagotować.
6. Na koniec dodać koperek i przyprawić pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    pycha moja ulubiona
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a moja jedna z ulubionych
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a moja jedna z ulubionych
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a moja jedna z ulubionych
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a czemu tyle razy sie zapisało, nie wiem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !