Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane pieczarki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2
sól
pieprz kolorowy
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane pieczarki

Pieczarki obieramy ze skórki i wycinamy z nich nóżki.
Jajka rozrabiamy z pieprzem kolorowym i solą. Obficie maczamy w nich nasze pieczarki i panierujemy bułką tartą.
Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 19.11.2012 14:15
pyszna
Rybciia 11.09.2011 16:35
super
Wacław 12.07.2011 08:40
jadłem takie,sa pyszne
Agnieszka/picola 29.03.2011 18:13
lubię takie pieczarki
Kate131 19.03.2011 09:15
pycha
MAR3STA 17.02.2011 12:16
za grzybki to ja bym prawie wszystko oddała;)
krzyniu1984 30.01.2011 08:57
są smaczne!
gacopierz23 24.01.2011 20:55
dobry obiad na piątek
misia53 24.01.2011 20:12
Ja robię troszkę inaczej ale smaczne są takie pieczarki panierowane
rzenia15 24.01.2011 12:34
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak