Sposób przygotowania

Umyte ziemniaki gotujemy w mundurkach. Ugotowane obieramy ze skórki i smażymy na maśle, aż do uzyskania chrupiącej skorupki. Można posypać pokrojoną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    proste i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    idealne do mięcha z grilla i nie tylko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !