Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w grube plastry grillujemy jakieś 5-10 minut odwracając co jakiś czas.

Resztę składników mieszamy i podajemy jako sos do upieczonego oscypka.

Szybkie i pyszne. Można udekorować czerwoną cebulą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Uwielbiam oscypka, taki zgrilowany smakuje wysmienicie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda, że do gór mam daleko,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    z chrzanem jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nigdy nie jadłam oscypka
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jeszcze takiego nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dla mnie coś wspaniałego !
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !